Dekoriranje tekstila uz pomoć laserske tehnolgije

Sretni smo što Vam prvi i jedini u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe možemo ponuditi lasersko graviranje na gotovu tekstilnu robu što je nova i posebna vrsta dekoracije na tekstil.

Posebnost graviranja na tekstil pomoću lasera je unikatnost i jednostavnost u smislu veličine dizajna i pozicija na koje se mogu utisnuti Vaš logo ili neke ideje za koje želite da postanu vidljive na elegantan i prvoklasan način. Graviranje se radi ton u ton sa baznim poliester materijalom a na pamučne materijale u kombinaciji sa tradicionalnim štikom.

Za laserske gravure možemo koristiti i sljedeće materijale:

  • Drvo
  • Poliester
  • Pamuk sa kombinacijom sa štikom
  • Silikon

Naravno, ova lista ne predstavlja konačan izbor materijala.

No vratimo se na prednosti ove nove tehnologije. Laser nam daje mogućnost rezanja čime strojno vezeni amblemi postaju još ljepši i bolji, a aplikacije posebne i prekrasne. Lasersko rezanje koristimo na termofolijama i dekorativnim papirima za izradu npr. brojeva na dresovima, čestitki, šablona, te ostalih pogodnih predmeta. Neke navedene mogućnosti smo prikazali u našim promo snimaka te na Facebooku.

Video isječak koji prikazuje mogućnosti laserskog graviranja

Nakon što pogledate video biti će nam drago ako nas kontaktirate sa bilo kakvim zahtjevom ili idejom vezanom za našu novu uslugu.